0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Samyang 8mm F3.5 Fisheye - Canon EF-S

De Samyang 8mm F3.5 Fisheye voor Canon EF-S is een meesterwerk op het gebied van creatieve fotografie. Met een ongeëvenaarde brandpuntsafstand van 8mm legt dit objectief adembenemende beelden vast met een ongekende scherpte en helderheid. Het diafragma van F3.5 biedt optimale controle over de scherptediepte, waardoor jouw foto's tot leven komen met prachtige bokeh-effecten.

Dit prime-lenstype is speciaal ontworpen voor Canon EF-S camera's en staat garant voor verbluffende beeldkwaliteit zonder vervormingen dankzij de hoogwaardige optische elementen. De geavanceerde coating minimaliseert reflecties en verbetert de kleurnauwkeurigheid, waardoor elke opname tot in de kleinste details wordt vastgelegd.

Met een compacte en robuuste fysieke bouw is de Samyang 8mm F3.5 Fisheye een betrouwbare metgezel voor zowel beginnende als professionele fotografen. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van creatieve fotografie en leg elk moment vast in een uniek perspectief. Ervaar de wereld door een nieuwe lens met de Samyang 8mm F3.5 Fisheye - Canon EF-S.

Productspecificaties

Artikelnummer
11238
SKU
11238

Recent bekeken