0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Schneider PC Super Angulon 28mm F2.8 - Nikon F

De Schneider PC Super Angulon 28mm F2.8 voor Nikon F is een meesterlijke lens die perfectie en veelzijdigheid biedt. Met een brandpuntsafstand van 28mm legt deze lens haarscherpe details vast, ideaal voor landschapsfotografie en architectuur. Het diafragma van F2.8 zorgt voor prachtige scherptediepte-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht.

De lenstype van deze lens is prime, wat garant staat voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit en nauwkeurigheid. Door zijn superieure optische elementen levert de Schneider PC Super Angulon verbluffend heldere en contrastrijke beelden. Bovendien zorgt de speciale coating voor minimale lensflare en ghosting, zelfs in lastige lichtomstandigheden.

Met een stevige fysieke bouw is deze lens duurzaam en betrouwbaar in elke situatie. Dankzij de compatibiliteit met Nikon F-camera's past hij perfect bij jouw uitrusting, waardoor je grenzeloze creatieve mogelijkheden ontdekt. Ontdek de wereld van fotografie op een geheel nieuw niveau met de Schneider PC Super Angulon 28mm F2.8 - Nikon F.

Productspecificaties

Artikelnummer
6242
SKU
6242

Recent bekeken