0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Sigma 180mm F2.8 EX APO DG Macro OS HSM - Canon EF

De Sigma 180mm F2.8 EX APO DG Macro OS HSM voor Canon EF camera's biedt een buitengewone brandpuntsafstand van 180mm, waardoor uw beelden een uniek perspectief krijgen. Met een indrukwekkend diafragma van f/2.8 kunt u prachtige opnamen maken met een prachtig bokeh-effect. Dit objectief is speciaal ontworpen als macro-lens, waardoor u met ongeëvenaarde precisie close-upfoto's kunt maken.

Dankzij de geïntegreerde beeldstabilisatie worden camerabewegingen gecompenseerd, wat resulteert in haarscherpe foto's, zelfs bij weinig licht. Het autofocus systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl de hoogwaardige optische elementen garant staan voor een uitstekende beeldkwaliteit. De lens is voorzien van speciale coatings die lensflare en ghosting minimaliseren.

Met een filtermaat van XXmm en een robuuste fysieke bouw is de Sigma 180mm F2.8 EX APO DG Macro OS HSM een betrouwbare metgezel voor uw Canon EF camera. Geschikt voor serieuze fotografen die streven naar buitengewone resultaten in macrofotografie.

Productspecificaties

Artikelnummer
11700
SKU
11700

Recent bekeken