0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Sigma 35mm F1.4 DG DN ART - Sony E

Sigma 35mm F1.4 DG DN ART is een meesterwerk op het gebied van lensontwerp. Met een brandpuntsafstand van 35mm leg je verbluffend scherpe beelden vast, ideaal voor veelzijdige fotografie. Het indrukwekkende diafragma van F1.4 zorgt voor prachtige bokeh-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht. Deze prime lens levert verbluffende resultaten, of je nu landschappen vastlegt of portretten maakt.

Dankzij het geavanceerde autofocussysteem ben je verzekerd van snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl de hoogwaardige optische elementen, waaronder asferische elementen en ED-glas, zorgen voor minimale vervorming en chromatische aberraties. De speciale coating verbetert de beeldkwaliteit verder door ghosting en flaring te verminderen.

Met een elegante fysieke bouw en een handige filtermaat is de Sigma 35mm F1.4 DG DN ART een must-have voor Sony E-mount gebruikers die streven naar professionele resultaten. Ervaar ongekende compatibiliteit en verleg je fotografische grenzen met deze hoogwaardige lens.

Recent bekeken