0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Sony ZV-E10

Sony ZV-E10 is een krachtige camera die perfect is voor vloggers en videomakers van elk niveau. Met een resolutie van X megapixels en een efficiënt APS-C CMOS-sensor type levert deze camera heldere en gedetailleerde beelden op. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor vloeiende opnames, zelfs bij beweging. Het geavanceerde autofocus systeem garandeert scherpe resultaten en maakt het eenvoudig om zich te concentreren op het onderwerp.

De Sony ZV-E10 is uitgerust met een handige zoeker en een kantelbaar scherm, waardoor het gemakkelijk is om opnames te maken vanuit verschillende hoeken. Met een indrukwekkend ISO-bereik en aanpasbare sluitertijd kunt u probleemloos werken in verschillende lichtomstandigheden.

De camera biedt ook uitstekende videokwaliteit en diverse connectiviteitsopties, waardoor u content direct kunt delen. De compacte en lichtgewicht fysieke bouw van de ZV-E10 maakt het de perfecte metgezel voor onderweg. Met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en extra functies zoals ingebouwde microfoon en selfie-modus is deze camera ideaal voor influencers, vloggers en creatieve content makers.

Productspecificaties

Artikelnummer
7381
SKU
7381

Recent bekeken