0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Voigtlander Nokton 50mm F1.2 VM - Leica M

De Voigtlander Nokton 50mm F1.2 VM - Leica M is een meesterwerk in optische precisie en vakmanschap. Met een brandpuntsafstand van 50mm biedt dit objectief een perfecte balans tussen veelzijdigheid en krachtige prestaties. Het indrukwekkende diafragma van F1.2 zorgt voor verbluffende scherptediepte-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht, waardoor uw foto's tot leven komen met uitzonderlijke helderheid en details.

Dit prime lenstype is ontworpen om uw creativiteit te stimuleren en uw fotografische horizon te verbreden. De hoogwaardige optische elementen garanderen ongeëvenaarde beeldkwaliteit, terwijl de geavanceerde coating zorgt voor minimale lensflare en maximale contrast in elke opname.

Met een robuuste fysieke bouw en een perfecte compatibiliteit met Leica M-camera's, vormt de Voigtlander Nokton 50mm F1.2 VM een onmisbaar gereedschap voor elke serieuze fotograaf die streeft naar technische perfectie en artistieke expressie. Ervaar de ultieme fotografische mogelijkheden met dit exceptionele objectief.

Productspecificaties

Artikelnummer
11645
SKU
11645

Recent bekeken