0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Voigtlander Ultron 40mm F2.0 SL IIs - Nikon F

De Voigtlander Ultron 40mm F2.0 SL IIs voor Nikon F is een hoogwaardige prime lens die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Met een brandpuntsafstand van 40mm biedt deze lens een uitgebalanceerd perspectief voor diverse fotografische situaties. Het diafragma van f/2.0 zorgt voor prachtige bokeh-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht.

De compacte en lichtgewicht constructie van deze lens maakt het ideaal voor dagelijks gebruik en reisfotografie. De hoogwaardige optische elementen leveren heldere en scherpe beelden, terwijl de multicouche coating ongewenste reflecties minimaliseert. De Voigtlander Ultron 40mm F2.0 SL IIs ondersteunt geen autofocus, maar biedt nauwkeurige handmatige scherpstelling voor maximale controle.

Met een filtermaat van XXmm is deze lens compatibel met een breed scala aan filters om uw creatieve mogelijkheden uit te breiden. Of u nu landschappen, portretten of straatfotografie vastlegt, de Voigtlander Ultron 40mm F2.0 SL IIs levert consistente en hoogwaardige resultaten voor elke fotografieliefhebber.

Productspecificaties

Artikelnummer
8454
SKU
8454

Recent bekeken