0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Zeiss Batis 18mm F2.8 - Sony FE

De Zeiss Batis 18mm F2.8 voor Sony FE is een meesterwerk op het gebied van groothoekfotografie. Met een brandpuntsafstand van 18mm legt dit objectief moeiteloos uitgestrekte landschappen en adembenemende architectuur vast met ongeëvenaarde helderheid. Het indrukwekkende diafragma van f/2.8 zorgt voor verbluffende resultaten, zelfs bij weinig licht.

Dankzij het hoogwaardige lenstype en de geavanceerde optische elementen levert de Batis 18mm superieure beeldkwaliteit met minimale vervorming en chromatische aberratie. De geïntegreerde beeldstabilisatie garandeert scherpe opnames, zelfs bij langzame sluitertijden.

Het innovatieve autofocus systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl de duurzame fysieke bouw bestand is tegen diverse weersomstandigheden. De Batis 18mm is voorzien van een Nano Coating voor verminderde lensflare en ghosting, en heeft een handige filtermaat voor creatieve fotografie. Dit objectief is perfect geoptimaliseerd voor Sony FE-camera's, waardoor elke fotograaf zijn creatieve visie tot leven kan brengen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6923
SKU
6923

Recent bekeken